Pikantne Włoskie Rundy

Pikantne Włoskie Rundy
Przepis pikantne Włoskie rund może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ta przystawka ma 227 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką herbatniki z maślanki, sól czosnkową, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Bułeczki Z Parmezanem, Pikantne Włoskie Szparagi, oraz Pikantna Włoska Frittata podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników. Oddzielić herbatniki i umieścić na dwóch niepasanych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Odstawić na 5 minut.
3
Spłaszcz ciastka do 4-in. kręgi.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
4
Rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki majonezu na każdym okręgu do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
5
Piec w temperaturze 400° przez 10-13 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn