Pikantne Tosty Pekan
Pikantne tosty Pekan wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 226 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sos worcestershire, połówki orzechów pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Podobne przepisy to Pikantne Tosty Pekan, Zingy Tosty Pekan, oraz Makaron Szparagowy Z Prażonymi Orzechami Pekan.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Roztopić masło w rondlu 2-quart na umiarkowanym ogniu, a następnie wymieszać w sosie Worcestershire, Tabasco, pieprz i sól.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać orzechy pekan, podrzucając dobrze płaszcz.
Rozprowadzić w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia i piec, aż pachnące i cień ciemniejszy, 8 do 10 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Orzechy pekan można piec 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej.