Pikantne Tarty Pomidorowe
Pikantne tarty pomidorowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 16 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, zieloną cebulę, mieszankę serów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Pikantne Letnie Tarty, Pikantne Tarty Grzybowe, oraz Pikantne Tarty Gruszkowe.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze osiem składników. W innej misce połącz włoski ser i majonez. Przełóż mieszankę pomidorów na cierpkie muszle.
Rozłóż mieszankę majonezu na wierzchu.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia; posyp parmezanem.
Piec w temperaturze 350° przez 8-12 minut lub do lekkiego zrumienienia.
W razie potrzeby udekoruj szczypiorkiem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Tart. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.