Pikantne Tajskie Tofu Z Czerwoną Papryką I Orzeszkami Ziemnymi
Pikantne Tajskie Tofu z czerwoną papryką i orzeszkami ziemnymi może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, ząbki czosnku, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pikantne Tajskie Tofu z czerwoną papryką i orzeszkami ziemnymi, Pikantne Tajskie Tofu Z Czerwoną Papryką I Orzeszkami Ziemnymi, oraz Andy Ricker ' s Phat Thai (smażony makaron ryżowy z krewetkami, Tofu i orzeszkami ziemnymi).
Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.