Pikantne Spaghetti z koprem włoskim i ziołami

Pikantne Spaghetti z koprem włoskim i ziołami
Pikantne Spaghetti z koprem włoskim i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać spaghetti, jalapeño chiles, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Pikantne Spaghetti Z Koprem Włoskim I Ziołami, Pieczony koper włoski i pomidory z ziołami, oraz Makaron z kalmarów i kopru włoskiego z cytryną i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sauté pancetta w dużej patelni nad mediumheat aż pancetta jest złoty. Korzystanie slottedspoon, przenieść pancetta do ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1 łyżka oleju do kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i chiles; smażyć na średnim ogrzać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
4
Dodać koper włoski; gotować dopoczwarcie zmiękczyć, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
5
Wymieszać, 2 łyżki natki pietruszki, sok z cytryny i nasiona kopru włoskiego. Doprowadzić do wrzenia. Reduceheat do niskiej, przykryć i gotować, aż Koper jestbardzo miękki, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
6
Zdjąć z ognia.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Makaron gotować do miękkości; odcedzić. Reserve1 filiżanka płynu do gotowania. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Odkryj patelnię z mieszanką kopru i wróć do wysokiej temperatury. Gotować, aż prawiewszystkie ciecz zostanie wchłonięta, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Do makaronu dodajemy koper włoski. Wymieszać w 2 łyżkach stołowycholej, 1/2 szklanki sera i pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
MakaronyMakarony
10
Dodaj płyn do gotowania o 1/4 szklanki, jeśli jest suchy. Tosspasta; przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Natkę pietruszki posypać 2 łyżkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
12
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
13
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn