Pikantne spaghetti z grzybami czosnkowymi

Pikantne spaghetti z grzybami czosnkowymi
Jeśli masz o 25 minut do spędzenia w kuchni, pikantne spaghetti z grzybami czosnkowymi może być niesamowite bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 760 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, chili, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spaghetti Z Pieczarkami, Czosnkiem I Olejem, Czosnek parmezan Spaghetti Squash z pieczarkami, oraz Pieczone Spaghetti Squash z pieczarkami, czosnkiem i szałwią.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju, dodać grzyby, następnie smażyć na dużym ogniu przez 3 min, aż się zezłocą i zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodajemy czosnek, smażymy jeszcze 1 min, a następnie przekładamy do miski z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać cebulę i seler na patelnię z resztą oleju, następnie smażyć przez 5 minut, aż lekko zabarwiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wmieszać pomidory, chili i trochę soli, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 minut, aż zgęstnieje. W międzyczasie zagotować spaghetti, następnie odcedzić. Wymieszać z sosem, top z grzybami garlicky, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia97
Magazyn