Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pikantne feta wypełnione muszle spróbować. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jeśli masz ser ricotta, szpinak, sos do makaronu classico pomidorowy i bazyliowy oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszle Wypełnione Tuńczykiem, Skorupki Makaronu Z Nadzieniem Taco, oraz Czekoladowe Muszle Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać szpinak, ser ricotta, połowę sera feta i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3
Łyżka równomiernie do skorupek makaronu; umieścić w naczyniu do pieczenia 10x6 Cali. Wierzch równomiernie polać sosem i pozostałym serem feta.