Pikantne Quesadillas Z Indyka

Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz meksykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić pikantne Quesadillas z indyka w domu. Ten przepis służy 2. Za 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 372 kalorii, 37g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Mieszanka ostrego sosu, serka śmietankowego, tortilli z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pineapple Dak Bulgogi Quesadillas (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Quesadillas), Quesadillas Z Indyka, oraz Quesadillas Z Indyka.
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Dodaj żurawinę, chili, miód i ostry sos, aż się połączą.
Rozłóż na jednej stronie każdej tortilli.
Umieść indyka na dwóch tortillach; na wierzch z pozostałymi tortillami.
Gotuj na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu przez 2-3 minuty z każdej strony lub do lekkiego zrumienienia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Quesadillan w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują miejsca smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucie w ustach, otoczone subtelnymi nutami dębu z beczki.