Pikantne powolne danie do squasha i jabłek
Pikantny powolny kuchenka Squash i jabłko danie jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 201 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony cynamon, dyni, żurawiny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Slow Cooker Squash Zupa Jabłkowa, Pikantny Squash & Bean Przystawka, oraz Slow-Cooker Acorn Squash and Apple Soup for # SundaySupper.
Instrukcje
Połączyć squash, jabłka, żurawina, cebula, cynamon, i gałka muszkatołowa w powolnej kuchence. Gotować na wysokiej 4 godziny lub aż squash jest miękka i gotowane przez. Mieszać od czasu do czasu podczas gotowania.