Pikantne Popped Sorgo

Pikantne Popped Sorgo
Pikantne Sorgo Popped wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać chili olej, sól, popping sorgo, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Popped Amaranth Crunch, Popped Amaranth Crunch, oraz Masło orzechowe Kulki Buckeye z Popped Quinoa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej chili w garnku na średnim ogniu; dodać sorgo i przykryć garnek. Gotować, wstrząsając stale, aż większość sorgo jest popped, o 5 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
SorgoSorgo
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn