Pikantne pomidory gotowane jajka z jarmużem i jagodami pszennymi z " poranków pełnoziarnistych

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać pikantny pomidor jajka w koszulce z jarmużu i jagody pszenicy z ' poranki pełnoziarniste spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz łuszczącą się sól, czosnek, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jarmuż i jajka pomidorowe z jagodami, Jagody Pszenne Ze Zwęgloną Cebulą I Jarmużem, oraz Słodkie ziemniaki, jagody pszenne i jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni na średnim ogniu, rozgrzać olej, aż się połyska.
Dodaj cebulę i smażyć, aż tylko miękkie, 3 do 4 protokół.
Dodaj chiles i sauté przez kolejne 3 do 4 protokół. Następnie dodać czosnek i kontynuować smażenie przez 1 minutę.
Dodaj pokruszone pomidory, pastę pomidorową, gotowane jagody pszenne, kapary, kminek, paprykę, skórkę cytrynową i sól koszerną i dobrze wymieszaj, aby połączyć. Dusić, odkryte, na małym ogniu, aż sos zaczyna gęstnieć, o 15 protokół. Smak i doprawić większą ilością soli.
Złożyć jarmuż i gotować na wolnym ogniu, aż zacznie mięknąć w sosie, 1 do 2 protokół. Użyj drewnianej łyżki, aby zrobić 6 małych studni w sosie, aby jajka się zagnieździły. Patelnia będzie stosunkowo Pełna w tym momencie, więc po prostu staraj się jak najlepiej. Crack jaja do studni i przykryć patelnię. Gotować na małym ogniu, aż białka są twarde, ale żółtka pozostają cieknące, 6 do 8 protokół. Wierzch z pokruszoną fetą.
Łyżka do miski, posypać płatkami soli i czerwonego pieprzu, skropić odrobiną oliwy z oliwek. Podczas gdy ja uważam to za najlepsze w dniu, w którym jest zrobione, możesz pozostawić resztki do całkowitego ostygnięcia, następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Uwaga: aby ugotować jagody pszenne, doprowadzić do wrzenia 1 szklankę (170 g) jagód pszennych i 2 1/2 szklanki wody, następnie zmniejszyć ogień do duszenia i przykryć garnek. Nie zaglądaj ani nie mieszaj-zakłóci to parowanie ziaren. Dusić do miękkości, 50 do 60 minut. Czas gotowania może się znacznie różnić w zależności od rodzaju jagód pszenicy, więc sprawdź opakowanie.