Pikantne Placki Ziemniaczane

Pikantne Placki Ziemniaczane
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, pikantne placki ziemniaczane mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 6G tłuszczu i w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 100. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Jeśli masz pod ręką paprykę, papryczki jalapeno, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Słodkie I Pikantne Placki Ziemniaczane, Pikantne Kiełbaski Hash Browns, oraz Pikantne Placki Ziemniaczane-Domowe.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w kilku dużych doniczkach i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odpływ. Schłodź kilka godzin lub przez noc.
3
Zetrzyj ziemniaki na kilka dużych misek; odstawić. W kilku dużych patelniach podsmaż szynkę, cebulę i paprykę w 1/4 szklanki masła do miękkości. Ostudzić 10 minut; dodaj do ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj pimientos i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
5
Na dużej patelni ugotuj ziemniaki na pozostałym maśle, aż się zrumienią; odwróć i gotuj drugą stronę, aż się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Połowę ziemniaków ułożyć na półmisku; na wierzch z serem i pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn