Pikantne Placki Ziemniaczane

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, pikantne placki ziemniaczane mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 6G tłuszczu i w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 100. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Jeśli masz pod ręką paprykę, papryczki jalapeno, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Słodkie I Pikantne Placki Ziemniaczane, Pikantne Kiełbaski Hash Browns, oraz Pikantne Placki Ziemniaczane-Domowe.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w kilku dużych doniczkach i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
Odpływ. Schłodź kilka godzin lub przez noc.
Zetrzyj ziemniaki na kilka dużych misek; odstawić. W kilku dużych patelniach podsmaż szynkę, cebulę i paprykę w 1/4 szklanki masła do miękkości. Ostudzić 10 minut; dodaj do ziemniaków.
Dodaj pimientos i przyprawy.
Na dużej patelni ugotuj ziemniaki na pozostałym maśle, aż się zrumienią; odwróć i gotuj drugą stronę, aż się zrumienią.
Połowę ziemniaków ułożyć na półmisku; na wierzch z serem i pozostałymi ziemniakami.