Need a dairy free i lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Pikantne placki kukurydziane może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Przepis ten zachwycił 561 osób. Mieszanka proszku do pieczenia, zielonej cebuli, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Pikantne Placki Kukurydziane, Pikantne Placki Kukurydziane, oraz Pikantne Placki Kukurydziane.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki sosu w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż cukier się rozpuści. Zwiększ ciepło do średnio wysokiego, gotuj przez 5-10 minut, aż mieszanina stanie się nieco syropowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i ostudzić. Sos powinien nadal gęstnieć w miarę stygnięcia. Jeśli staje się zbyt gęsty, możesz dodać do niego trochę wody, aby go nieco rozrzedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, mieloną kolendrę i mielony kminek ubić w średniej misce.
Dodaj jajko, sok z cytryny i wodę. Energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodaj kukurydzę, cebulę i kolendrę. Mieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj wystarczającą ilość oleju, aby obficie pokryć dno patelni. Gdy olej jest gorący (mieniący się nie pali), łyżka o 2 czubate łyżki stołowe warto ciasto do patelni, aby utworzyć jeden placek, wklepując go z tyłu łyżki, jak tylko jest na patelni. Pracuj partiami. Pozostawić około 1/2 cala między placki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Niech gotować około 2-3 protokół z każdej strony, odwracając placki, gdy są ładnie rumiane z jednej strony. Po zbrązowieniu z drugiej strony, Usuń placki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Dodaj olej w razie potrzeby, aby dno patelni było dobrze pokryte. Zauważ, że placki prawdopodobnie rozpryskują się nieco podczas gotowania. Tak, albo użyć osłony splatter ekranu, lub nosić ubrania z długimi rękawami podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala