Pikantne Nadziewane Papryki
Pikantna nadziewana papryka może być właśnie przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, laktoowo-wegetariańskim i wegańskim, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 90 centów za porcję. Ta przystawka zawiera 82 kalorie, 3 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką sos picante, paprykę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 51%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pikantna wegańska nadziewana papryka, Pikantna nadziewana papryka z komosą ryżową i Pikantna nadziewana papryka.
Instrukcje
Paprykę gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez 3 minuty.
Odcedzić i przelać zimną wodą.
Połącz mieloną wołowinę, cebulę, ryż i przyprawy; łyżką do papryki.
Ułożyć w natłuszczonym naczyniu do pieczenia; polać sosem picante.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 35-40 minut lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Winiarnia Amber Falls NV Sarah's Choice Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
NV Winiarnia Amber Falls Sarah's Choice Riesling
Ten półsłodki, aromatyczny Riesling ma wyraźny „miodowy” bukiet. Idealnie zbalansowane, wino to ma w smaku nuty dojrzałych owoców i utrzymujący się lekki finisz.