Pikantne Nadzienie Cytrynowe
Tangy Lemon tarta nadzienie może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka masła, sok z cytryny, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna Tarta Cytrynowo-Orzechowa, Tarta cytrynowa Gregga, oraz Tart' n ' Tangy Vegetables dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą w ciężkim, średnim rondlu; stopniowo ubijać sokiem z cytryny, jajkami i masłem. Gotować mieszaninę, ubijając stale, na średnim ogniu 8 do 12 minut lub aż gęsty i bąbelkowy.
Wyjąć z ognia, dodać barwnik spożywczy i odstawić na 10 minut.
* 1/2 szklanki rozmrożonego soku z cytryny można zastąpić.
Uwaga: możesz podwoić ten przepis i ugotować go w jednym rondlu, jeśli potrzebujesz dwóch przepisów nadzienia. Tylko w celach testowych użyliśmy 100% czystego soku z cytryny z koncentratu Minute Maid. Można go znaleźć wraz z innymi mrożonymi sokami i lemoniadami w sklepie spożywczym.