Pikantne kiełbasy, sery i babeczki owsiane mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 21 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz parmezan, bezmięsne paszteciki śniadaniowe, substytut jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Cheddar Kiełbasa Śniadanie Muffiny, Pikantne muffinki z cheddarem, wędliną, suszonymi pomidorami i bazylią, oraz Pikantne Muffiny Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj 12 filiżanek muffin cyny lub linii z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wymieszać mąkę, owies, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, czosnek w proszku i cebula w proszku. W osobnej misce wymieszaj roztopioną margarynę, substytut jajka i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
Groch Fioletowy
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać mokre składniki do suchego, i wymieszać, aż tylko mieszane. Wchodzisz w pokruszone paszteciki i parmezan. Łyżkę do przygotowanych muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec przez 8 do 12 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy lekko dotknie górna część sprężyny. Schłodzić w puszkach z muffinkami na drucianym stojaku.