Pikantne Muffinki Z Boczku Klonowego

Pikantne Muffinki Z Boczku Klonowego
Pikantne muffinki z boczku klonowego mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 62 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 21 porcji z 163 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką paski boczku, mąkę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżką wynik 21% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Pikantne Muffinki Z Serem Cebulowo-Boczkowym, Boczkowe muffinki kukurydziane z pikantnym serem śmietankowym, oraz Muffinki Z Boczku Klonowego.

Instrukcje

1
W dużej misce łączymy owies, mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce ubić jajka, maślankę i syrop. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż w boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MaślankaMaślanka
BoczekBoczek
SyropSyrop
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki w dwóch trzecich pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać na ciepło. Schłodzić resztki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje21
Ocena Zdrowia2
Magazyn