Zapiekany Tuńczyk z salsą z awokado
Zapiekany Tuńczyk z awokado Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 43g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.3 za porcję. Jeśli masz cebulę, brązowy cukier, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekany Tuńczyk z awokado, Zapiekany Tatar Z Tuńczyka Ahi Z Awokado, oraz Zapiekany Tuńczyk z salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w średniej misce.
Połączyć sos sojowy i brązowy cukier w małej misce, mieszając, aż brązowy cukier rozpuszcza. Rezerwy 1 łyżka mieszanki sosu sojowego.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Patelnię równomiernie zalać sprayem do gotowania.
Dodaj steki na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygowanie steki często z mieszanki soi.
Wyjąć steki z patelni grillowej; skropić 1 łyżką mieszanki sojowej.