Pikantne marchewki z winogronami

Pikantne marchewki z winogronami
Pikantne marchewki z winogronami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, szalotkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Marchew Z Kminkiem I Winogronami, Sweet ' N ' Tangy Carrots, oraz Brukselka I Marchewka Na Parze Z Pikantnym Sosem Klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę do wrzenia w 10-calowej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Gotuj marchew i szalotkę w wodzie na średnim ogniu 8 do 10 minut, często mieszając, aż woda odparuje i marchew będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SzalotkaSzalotka
WodaWoda
3
Push mieszanki marchwi do strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać ocet i brązowy cukier po drugiej stronie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj winogrona. Wrzucić mieszaninę marchwi, winogron i mieszaniny octu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MarchewMarchew
WinogronaWinogrona

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn