Pikantne marchewki z winogronami
Pikantne marchewki z winogronami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, szalotkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Marchew Z Kminkiem I Winogronami, Sweet ' N ' Tangy Carrots, oraz Brukselka I Marchewka Na Parze Z Pikantnym Sosem Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wodę do wrzenia w 10-calowej patelni nonstick.
Gotuj marchew i szalotkę w wodzie na średnim ogniu 8 do 10 minut, często mieszając, aż woda odparuje i marchew będzie miękka.
Push mieszanki marchwi do strony patelni.
Wymieszać ocet i brązowy cukier po drugiej stronie patelni.
Dodaj winogrona. Wrzucić mieszaninę marchwi, winogron i mieszaniny octu, aż gorące.