Pikantne lody z nerkowca kruche
Pikantne lody z nerkowca kruche może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Idź do sklepu i odebrać masło, sól, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Nerkowca Krucha, Nerkowca Krucha, oraz Nerkowca Krucha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieścić mieszaninę w puszce zamrażarki lodów stołowych zamrażarki i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; zamrozić na 1 godzinę lub do twardości.
Pokryj arkusz papieru pergaminowego sprayem do gotowania.
Połącz cukier, 1 łyżkę wody i syrop kukurydziany w małym, ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 7 minut lub aż złoty, bez mieszania.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z orzechami i masłem. Szybko rozprowadzić mieszaninę cukru w cienkiej, równej warstwie na przygotowanym pergaminie; całkowicie ostudzić. Posiekać kruche; podawać na lodach.