Pikantne krewetki z grilla kokosowo-limonkowe

Pikantne kokos i limonka Grillowane krewetki wymagają z grubsza 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 5,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 34g białka, oraz 23G tłuszczu. Jeśli masz kokos, kolendra, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Pikantne Krewetki Z Grilla Kokos & Limonka, Pikantne Kokosowe Risotto z limonką krewetki, oraz Pikantne krewetki z grillowanym ananasem i kokosowym ryżem Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jalapeno, Skórka z limonki, sok z limonki, czosnek, kolendra, kokos, oliwa z oliwek, i sos sojowy w robocie kuchennym; blend do gładkiej.
Umieść krewetki w dużej misce.
Wlać sos na krewetki i wrzucić do herbu. Przykryć i pozostawić do marynowania co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Wątek krewetki na szaszłyki, przekłuwając każdą krewetkę w pobliżu głowy i ogona.
Szaszłyki gotować na rozgrzanym grillu, często obracając się, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron, a mięso nie jest już różowe w środku, 2 do 3 minut na stronę.