Pikantne kotlety z kiełbasą z włoskim sosem Barbecue
Pikantne kotlety z kiełbasą z włoskim sosem Barbecue mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1136 kalorii, 49g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, oliwę z oliwek, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód Grill Kiełbasa Klopsiki, Obfity sos pomidorowy z pikantną włoską kiełbasą, oraz Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gdy olej jest gorący, podsmaż paprykę czerwoną, połowę cebuli, seler i marchew razem, 5 minut, doprawić solą i pieprzem, a następnie wyjąć na talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Zmieloną wołowinę i kiełbaski wymieszaj z jajkiem, bułką tartą, serem i schłodzonymi warzywami. Uformuj 4 duże owalne paszteciki o grubości nie większej niż 1 1/4 cala, a następnie skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Nieprzezroczysty Zinfandel z 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.