Pikantne kotlety z kiełbasą z włoskim sosem Barbecue

Pikantne kotlety z kiełbasą z włoskim sosem Barbecue
Pikantne kotlety z kiełbasą z włoskim sosem Barbecue mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1136 kalorii, 49g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, oliwę z oliwek, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód Grill Kiełbasa Klopsiki, Obfity sos pomidorowy z pikantną włoską kiełbasą, oraz Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gdy olej jest gorący, podsmaż paprykę czerwoną, połowę cebuli, seler i marchew razem, 5 minut, doprawić solą i pieprzem, a następnie wyjąć na talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Zmieloną wołowinę i kiełbaski wymieszaj z jajkiem, bułką tartą, serem i schłodzonymi warzywami. Uformuj 4 duże owalne paszteciki o grubości nie większej niż 1 1/4 cala, a następnie skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Umieścić w piekarniku na blasze i piec 17 do 18 minut, aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Podgrzej średni garnek z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj mżawkę EVOO do patelni i pancetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Niech pancetta chrupiące się trochę i renderowania tłuszczu, następnie dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodaj odrobinę czerwonego wina, aby rozpalić patelnię. Wymieszać bulion wołowy i pomidory i doprawić sosem grubo czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodaj Worcestershire i gorącym sosem i zmniejszyć ciepło do ciepłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
10
Serwuj klopsy z włoskim sosem barbecue na wierzchu i zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta, 3 obfite garści, włoski lub zwykłybułka tarta, 3 obfite garści, włoski lub zwykły340Orzechy dowolne (posiekane)bulk hot sausagebulk hot sausage1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniadrobne pomidory pokrojone w kostkę lub pomidory duszonedrobne pomidory pokrojone w kostkę lub pomidory duszone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobnione marchewkirozdrobnione marchewki2sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler posiekanyseler posiekany12 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku3goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany227Orzechy dowolne (posiekane)1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni340Orzechy dowolne (posiekane)mielona słodka kiełbasamielona słodka kiełbasa21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli2(zima)oliwa z oliwek extra virgin, plus trochę do mżawkioliwa z oliwek extra virgin, plus trochę do mżawki1Dużecebula, posiekana i podzielonacebula, posiekana i podzielona57Orzechy dowolne (posiekane)pancetta, 4 plastry, posiekanepancetta, 4 plastry, posiekane1czerwona papryka, drobno posiekanaczerwona papryka, drobno posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty Parmigiano lub Romano, kilka garścitarty Parmigiano lub Romano, kilka garści4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPropozycja podania: zielona sałatkaPropozycja podania: zielona sałatka4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprz, do przypraw, Plus gruby czarny pieprz do sosu wykończeniowegoSól i pieprz, do przypraw, Plus gruby czarny pieprz do sosu wykończeniowego4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySplash czerwone winoSplash czerwone wino1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Nieprzezroczysty Zinfandel z 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Nieprzezroczysty Zinfandel
Nieprzezroczysty Zinfandel
Po leżakowaniu w beczkach z francuskiego dębu przez 14 miesięcy, nieprzezroczysty Zinfandel ujawnia Dojrzałe smaki jeżyny, boysenberry i czarnej wiśni z akcentami przypraw i ciemnego kakao. Ciesz się ciemnością!
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn