Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pikantne krewetki hamburgery spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.88 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1102 kalorie, 44g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, pieprz cayenne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Hamburgery krewetkowe ze słodkim i pikantnym sosem tatarskim, Hamburgery Z Krewetkami I Dorszem, oraz Pikantne Grillowane Burgery Z Ciecierzycy.
Instrukcje
1
Podziel krewetki na pół. Włożyć połowę krewetek do robota kuchennego i zmielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieś krewetki do miski za pomocą gumowej szpatułki.
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 zwoje patelni w wolnym strumieniu. Użyj dużej metalowej miarki do miarki 4 kopce mieszanki krewetek burger do patelni. Delikatnie pat w dół do postaci pasztecików. Smaż paszteciki od 3 do 5 minut z każdej strony, aż ujędrnią się i krewetki zmienią się białawo-różowo.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.