Pikantne Faszerowane Papryki
Pikantne nadziewane papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. 65 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cebulę, paprykę, mieloną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Lasagne Z Pikantną Kiełbasą, Papryką I Cebulą, Pikantne krewetki z cukinią i czerwoną papryką, oraz Pikantna Cukinia Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę dokładnie umyć. Wykonaj okrągłe nacięcie wokół łodygi, aby je usunąć. Po usunięciu łodygi, usuń nasiona i opłucz wnętrze pieprzu. Wyrzucić nasiona i łodygi i odstawić paprykę na bok.
Na patelni na średnim ogniu, stopić masło i podsmażyć cebulę, aż przezroczyste.
W dużej misce, połączyć mieszankę cebuli i masła z mielonej wołowiny i dobrze wymieszać ręcznie.
Posypać solą i pieprzem do smaku. Powoli wlać ryż, mieszając ręcznie.
Dodać mięso i ryż do papryki. Dno 1 lub 2 dużych garnków zalać olejem.
Umieścić nadziewane papryki do garnka (s) Pozostawiając 2 cala przestrzeni na górze garnka.
Wlać sok pomidorowy do przykrycia papryki. Jeśli pozostała mieszanina mięsa, uformuj kulki i dodaj do soku pomidorowego.
Podgrzać na niskim poziomie przez 2 do 3 godzin. Mieszać co 20 do 45 minut. Sok zmniejszy się do gęstego sosu. Można powiedzieć, że papryka są zrobione, gdy są dzielenie po bokach.