Pikantne Domowe Frytki
Pikantne domowe frytki to bezglutenowe przystawka. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka 1/2 Puchar kraft lite pikantny włoski sos, mleko ostry ser cheddar, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Pieczone Frytki, Domowe frytki w domu, oraz Pikantne Frytki Z Serem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Wrzucić ziemniaki z sosem i pieprzem w patelni 15x10x1-cala rozpylonej sprayem do gotowania.
Rozprowadzić na jedną warstwę.
Piec 40 min. lub aż warzywa będą miękkie, mieszając w cebuli po 20 min.
Posypać natką pietruszki i boczkiem; wymieszać. Top z serem.
Piec 2 min. albo aż ser się rozpuści.