Pikantne Cukierki Z Masłem Migdałowym

Pikantne Cukierki Z Masłem Migdałowym
Przyprawione cukierki z masłem migdałowym mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis serwuje 56 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 147 kalorii. 50 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło migdałowe, wodę, zmielone ziele angielskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Czekoladowe Masło Migdałowe, Chai-Przyprawione Masło Migdałowe Z Orzechów Laskowych, oraz Przyprawione ciasteczka Paleo z masłem migdałowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Linia a 15-W. x 10-w. x 1-w. patelnię z folią i posmaruj folię masłem. W dużej misce wymieszaj masło migdałowe, migdały, cynamon, gałkę muszkatołową, wanilię i ziele angielskie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Za pomocą pędzla do ciasta zamoczonego w wodzie zmyj boki patelni, aby wyeliminować kryształki cukru. Gotuj bez mieszania, aż termometr do cukierków wskaże 300° (stopień twardego pęknięcia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia. Natychmiast dodaj masło migdałowe i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
Groch FioletowyGroch Fioletowy
4
Rozłóż na przygotowanej patelni. Ochłodzić całkowicie. Rozbij cukierki na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Skrop czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
Odstawić w temperaturze pokojowej do zestalenia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje56
Ocena Zdrowia2
Magazyn