Pikantne Chili Bean Burgers

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych hamburgerów z fasolą Chili. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, liście szpinaku dla niemowląt, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szybkie gotowanie owsa można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z orzechowym nadzieniem owsianym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zdrowe Chili Bean i Bulgur hamburgery, Pikantne Burgery Z Czarnej Fasoli, oraz Pikantne Burgery Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub zmiażdż w robocie spożywczym).
W średniej misce, fasola zacieru z widelcem, aż nie cała fasola pozostaje.
Dodać pokruszone płatki, owies, cebulę i jajko; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 5 pasztecików, każdy o średnicy 3 1/2 cala.
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować na średnim ogniu około 10 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Do każdej kanapki umieść 1/4 szklanki liści szpinaku i 1 plasterek pomidora na dolnej połowie bułki; wierzch z burgerem fasolowym i górną połową bułki.