Pikantne Bułeczki Z Oliwkami
Pikantne bułeczki z oliwkami wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 655 kalorii, 18g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, Zablokuj ostry ser cheddar, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Kruche ciasto z cytryną, rozmarynem i oliwą z oliwek, Malina, Oliwa Z Oliwek I Tymianek Kruche, oraz Rachel ' s Spicy Christmas Shortbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło ubić na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego miksera stojącego, aż będzie puszyste. Stopniowo dodawać mąkę, sól i czerwony pieprz, ubijając tylko do połączenia. (
Mieszanka będzie krucha.)
Dodaj ser i tapenadę, bijąc z małą prędkością, aż do połączenia.
Rozwałkuj ciasto na 2 (10-calowe) kłody, używając plastikowej folii do kształtowania ciasta. Owinąć każdy w folię i zamrozić co najmniej 1 godzinę.
Pokroić każdą kłódkę w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić na arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Piec w 350 przez 15 do 18 protokół lub do lekko rumiane. Schłodzić 5 minut na patelni; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i schłodzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Uwaga: Ciasto kruche można zamrozić do 1 tygodnia; wystarczy pozostawić je w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut przed krojeniem.