Steki wieszakowe z 125th Street Malanga Mash

Steki wieszakowe z 125th Street Malanga Mash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj steków z wieszaka z 125th Street Malanga Mash. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 6,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 742 kalorie, 58g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sok pomarańczowy, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 125th Street Malanga Mash, Garlicky Herb-Potarty Wieszak Steki, oraz Steki jagnięce z Oregano z cytryną, oliwą z oliwek i masą z sera feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki posypać przyprawą adobo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa AdoboPrzyprawa Adobo
StekStek
2
Umieść w jednej warstwie w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Wymieszać sok pomarańczowy, sok z cytryny i ocet w misce; wlać steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Marynować w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
5
Podgrzać 2 łyżki oleju w każdej z 2 ciężkich dużych patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Steki wyjąć z marynaty, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
StekStek
7
Dodaj 2 steki do każdej patelni i gotować do pożądanej doneness, o 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać z mash malanga.
9
* Dostępne na rynkach łacińskich.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn