Pikantna zupa z dorsza i tofu / SOS sy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz pieprz cayenne, olej z orzeszków ziemnych, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone na patelni Tofu z pikantnym sosem z trawy cytrynowej (Tofu Nuong Xa), Słodkie i pikantne ryby i tofu, oraz Pikantna Zupa Jajeczna Z Grzybami Kimchi Tofu.
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.