Pikantna zupa Poblano i kukurydziana

Pikantna zupa Poblano i kukurydziana
Pikantna zupa Poblano i kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz dziecko złoto i kukurydza, mleko, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Pikantna zupa Poblano i kukurydziana, Pikantna pieczona zupa kukurydziana i Poblano, oraz Zupa Z Pieczonej Kukurydzy I Poblano.

Instrukcje

1
Umieść 1 szklankę kukurydzy i 1 1/2 szklanki mleka w holenderskim piekarniku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Połączyć posiekane chile, cebula, i 1 łyżka wody w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Pokrywa i kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W międzyczasie umieścić 2 szklanki kukurydzy i 1/2 szklanki mleka w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać mieszaninę puree do mieszaniny kukurydzy na patelni. Wymieszać w Chile mieszaniny i soli, i gotować 6 minut na średnim ogniu. Zupę z chochli do miseczek, a każdą porcję uzupełniać 2 łyżkami sera cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn