Pikantna zupa Poblano i kukurydziana
Pikantna zupa Poblano i kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz dziecko złoto i kukurydza, mleko, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Pikantna zupa Poblano i kukurydziana, Pikantna pieczona zupa kukurydziana i Poblano, oraz Zupa Z Pieczonej Kukurydzy I Poblano.
Instrukcje
Umieść 1 szklankę kukurydzy i 1 1/2 szklanki mleka w holenderskim piekarniku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu.
Połączyć posiekane chile, cebula, i 1 łyżka wody w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Pokrywa i kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 minut.
W międzyczasie umieścić 2 szklanki kukurydzy i 1/2 szklanki mleka w blenderze; proces do gładkiej.
Dodać mieszaninę puree do mieszaniny kukurydzy na patelni. Wymieszać w Chile mieszaniny i soli, i gotować 6 minut na średnim ogniu. Zupę z chochli do miseczek, a każdą porcję uzupełniać 2 łyżkami sera cheddar.