Pikantna zupa Poblano i kukurydziana

Pikantna zupa Poblano i kukurydziana
Pikantna zupa Poblano i kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz dziecko złoto i kukurydza, mleko, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Pikantna zupa Poblano i kukurydziana, Pikantna pieczona zupa kukurydziana i Poblano, oraz Zupa Z Pieczonej Kukurydzy I Poblano.

Instrukcje

1
Umieść 1 szklankę kukurydzy i 1 1/2 szklanki mleka w holenderskim piekarniku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Połączyć posiekane chile, cebula, i 1 łyżka wody w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Pokrywa i kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W międzyczasie umieścić 2 szklanki kukurydzy i 1/2 szklanki mleka w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać mieszaninę puree do mieszaniny kukurydzy na patelni. Wymieszać w Chile mieszaniny i soli, i gotować 6 minut na średnim ogniu. Zupę z chochli do miseczek, a każdą porcję uzupełniać 2 łyżkami sera cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn