Pikantna Zupa Kremowa Z Czerwonej Papryki
Pikantna czerwona papryka Zupa krem może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 238 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, płatki pieprzu, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krem z czerwonej papryki zupa, Krem z pieczonych szparagów zupa ze słodką papryką, oraz Krem z pieczonej czerwonej papryki z prażoną słodką kukurydzą i kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek lub margarynę bezmleczną w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.Wymieszać w papryce, marchew, cebula, i czosnek. Gotować i mieszać warzywa, aż będą miękkie, o 10 protokół.
Dodaj bulion warzywny, pieprz cayenne, płatki czerwonej papryki i 1/2 łyżeczki soli i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia i niech zupa ostygnie przez 10 minut, podczas gdy można zrobić krem nerkowca.
Dodaj orzechy nerkowca do blendera (high-powered jest najlepszy), i blend na dużej mocy.
Dodać około 1/4 do 3/4 szklanki bulionu z zupy, i nadal mieszać, aż masz gęsty krem nerkowca.
Dodaj resztę zawartości zupy do blendera i zmiksuj na gładką masę, mocno przytrzymując pokrywkę. Para z gorącej zupy może odepchnąć pokrywkę, jeśli nie jest ostrożna!Przetestuj przyprawy i w razie potrzeby dodaj więcej soli, a także zmielony pieprz. Zmiksuj ponownie, a następnie wróć do garnka do zupy, aby się rozgrzać.