Pikantna Zupa Kremowa Z Czerwonej Papryki

Pikantna Zupa Kremowa Z Czerwonej Papryki
Pikantna czerwona papryka Zupa krem może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 238 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, płatki pieprzu, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krem z czerwonej papryki zupa, Krem z pieczonych szparagów zupa ze słodką papryką, oraz Krem z pieczonej czerwonej papryki z prażoną słodką kukurydzą i kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek lub margarynę bezmleczną w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.Wymieszać w papryce, marchew, cebula, i czosnek. Gotować i mieszać warzywa, aż będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj bulion warzywny, pieprz cayenne, płatki czerwonej papryki i 1/2 łyżeczki soli i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wyjąć z ognia i niech zupa ostygnie przez 10 minut, podczas gdy można zrobić krem nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Dodaj orzechy nerkowca do blendera (high-powered jest najlepszy), i blend na dużej mocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać około 1/4 do 3/4 szklanki bulionu z zupy, i nadal mieszać, aż masz gęsty krem nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Dodaj resztę zawartości zupy do blendera i zmiksuj na gładką masę, mocno przytrzymując pokrywkę. Para z gorącej zupy może odepchnąć pokrywkę, jeśli nie jest ostrożna!Przetestuj przyprawy i w razie potrzeby dodaj więcej soli, a także zmielony pieprz. Zmiksuj ponownie, a następnie wróć do garnka do zupy, aby się rozgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn