Przepis Pikantna zupa gulaszowa z wieprzowiny i kapusty jest gotowa w około 2 godziny i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na 3,47 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. 283 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka śmietany, węgierska papryka, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Zupa Gulasz Wołowy Wolnoopalacz, Duszona wieprzowina i czerwona kapusta w powolnej kuchence, oraz Slow Cooker Sunday: wieprzowina Kalua z kapustą.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w średnim rondlu na średnim ogniu, często mieszając, aż będzie chrupiący, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Przełożyć boczek do powolnego gotowania (patrz uwaga powyżej) i dodać wieprzowinę, kapustę, cebulę, pieprz, czosnek, paprykę, kminek, ocet winny czerwony, sos Worcestershire, pastę pomidorową, bulion i sól. Gotować, pod przykryciem, na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Na 1 Ananasa
Nasiona Kminku
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula