Pikantna Włoska Sałatka Wiosenna

Pikantna Włoska Sałatka Wiosenna
Przepis pikantna włoska sałatka wiosenna może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 15 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Ta przystawka ma 125 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jest idealny do Wiosna. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera mozzarella, marynowane jalapeã±OS i marchew, rozdarte sałaty liściowej, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Sałatka Włoska, Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem, oraz Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać opatrunek; wrzucić lekko.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn