Pikantna włoska kanapka z cebulą, papryką i wołowiną
Przepis pikantna włoska kanapka z cebulą, papryką i wołowiną jest gotowa w około 12 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 78 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz podwodne rolki, 1/4 szklanki Kraft lite pikantny włoski sos, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow-Cooker Pikantne Włoskie Końcówki Wołowe, Smażone Jabłko, Cebula I Papryka, oraz Kanapka Z Grillowanym Hummusem + Podsmażona Cebula, Pomidor I Rukola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować i wymieszać cebulę i paprykę w sosie na średniej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Dodać mięso; wrzucić do herbu. Gotować na średnim i małym ogniu 2 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Roladki napełnij mieszanką mięsną; wierzch polej marynowaną papryką.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo