Pikantna wędzona zupa z indyka i Czarnej Fasoli
Pikantna wędzona zupa z indyka i Czarnej Fasoli wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz paprykę, pomidory w puszkach, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Wędzonego Indyka, Czarnej Fasoli, Papryki I Kukurydzy, Sałatka z wędzonego indyka, Czarnej Fasoli, papryki i kukurydzy, oraz Zupa z czarnej fasoli i wędzonego mostka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku o dużym dnie na dużym ogniu. Gotować i mieszać cebulę, zielona papryka, i czerwona papryka w gorącym oleju, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Wlać bulion z kurczaka do garnka i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Wymieszaj sok warzywny, czarną fasolę, indyka, pomidory pokrojone w kostkę, czosnek, sok z cytryny, kminek, chili w proszku, pieprz jalapeno, sól i pieprz do wywaru. Podnieść ciepło do średniej, doprowadzić zupę na wolnym ogniu, i gotować, aż ogrzane przez i smaki stopić, 15 do 30 protokół.