Przepis Pikantny Wietnamski wołowina i zupa z makaronem może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 45 minut. Na $15.5 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1292 kalorii, 134g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz kiełki fasoli, przyprawę anyżu gwiazdkowego), marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamski Pho: Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Wołowina Pho (Wietnamska Zupa Z Makaronem).
Instrukcje
1
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Oxtails posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oxtail
3
Dodaj oxtails do garnka i brązowy ze wszystkich stron, o 20 protokół.