Pikantna wietnamska zupa z wołowiną i makaronem

Pikantna wietnamska zupa z wołowiną i makaronem
Przepis Pikantny Wietnamski wołowina i zupa z makaronem może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 45 minut. Na $15.5 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1292 kalorii, 134g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz kiełki fasoli, przyprawę anyżu gwiazdkowego), marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamski Pho: Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Wołowina Pho (Wietnamska Zupa Z Makaronem).

Instrukcje

1
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Oxtails posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OxtailOxtail
3
Dodaj oxtails do garnka i brązowy ze wszystkich stron, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przełożyć oxtails do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Do tego samego garnka dodajemy cebulę i 6 kolejnych składników. Smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół. Powrót oxtails do puli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OxtailOxtail
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj 12 szklanek wody, bulion wołowy i 3 łyżki sosu rybnego. Przykryć i dusić delikatnie, aż oxtails są bardzo miękkie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sos RybnySos Rybny
OxtailOxtail
WodaWoda
7
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Odcedzić bulion do innego dużego garnka; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
8
Usunąć mięso z wołów; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
MięsoMięso
9
Dodać mięso do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MięsoMięso
10
Przechowywać w lodówce przez noc. Łyżka solidnego tłuszczu z wierzchu zupy. Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą. Powrót do tej samej puli. Makaron wrzucić z olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Doprowadzić zupę do wrzenia. Makaron, kiełki i kolejne 6 składników podziel na 6 miseczek. Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
KiełkiKiełki
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
13
Podawać z limonkami i dodatkowym sosem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Sos RybnySos Rybny
14
* Dostępne na rynkach azjatyckich i niektórych supermarketach w całym kraju.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn