Pikantna Sałatka Z Tuńczykiem

Pikantna Sałatka Z Tuńczykiem
Pikantna sałatka z tuńczyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka majonezu, cebuli, marynaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantna Sałatka Z Tuńczykiem, Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa, oraz Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa.

Instrukcje

1
Rozgnieść tuńczyka w małej misce widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj majonez, marynaty, musztarda, seler, cebula, i czarny pieprz; mieszać do połączenia. Wyluzuj i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikle RelishPikle Relish
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
SelerSeler
CebulaCebula

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn