Pikantna Sałatka Z Krewetek
Pikantna sałatka z krewetek to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, nasiona gorczycy, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z krewetek nad pikantnym arbuzem, Pikantna sałatka z krewetek i czarnej fasoli dla dwojga, oraz Ostra Limonka Sałatka z krewetek i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki zmiażdżyć moździerzem i tłuczkiem (lub umieścić w wytrzymałej plastikowej torbie i zmiażdżyć zmiękczaczem do mięsa).
Przenieść do dużej miski; dodać cukier, sól koszerną i sok z cytryny, mieszając, aż cukier i sól rozpuszczą. Wymieszać olej i kolejne 4 składniki.
Krewetki gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 1 do 2 minut lub aż różowy.
Odcedzić; dodać do marynaty, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc. Przechowywać przez 3 do 5 dni w lodówce, od czasu do czasu mieszając. (Smak staje się bardziej wyraźny z czasem.)