Pikantna Sałatka Krabowo-Papajowa
Pikantna sałatka Krabowo-Papajowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 21g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz paprykę jalapeño, zieloną cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kraba i papai, Złota Sałatka Z Papajanu I Kraba, oraz Sałatka krabowa z Papajanem i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz papaję, zieloną cebulę, seler, pieprz jalapeo i mięso krabowe.
Połączyć olej rzepakowy, ocet jabłkowy, cukier, musztardę Dijon, świeżo zmielony czarny pieprz i sól, mieszając trzepaczką.
Mieszanka ocet mżawka nad mieszaniną Krab; wrzucić. Wyluzuj.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau