Pikantna sałatka jabłkowo-orzechowa z beztłuszczowym sosem Balsamiczno-Rodzynkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej sałatki jabłkowo-orzechowej z beztłuszczowym sosem Balsamiczno-Rodzynkowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 705 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na $4.9 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, złote rodzynki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona chia, możesz śledzić to danie główne z Szum wokół nasion Chia i truskawkowego puddingu Chia jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Bezglutenowe rodzynki i żurawina & ciecierzyca (lub orzech) Dziki Ryż Dressing-farsz, Chrupiąca Sałatka z rodzynkami i orzechami, oraz Sałatka z kandyzowanych orzechów żurawinowych z sosem balsamicznym.
Instrukcje
1
Połączyć sałatę, szpinak, i kiełki lub brokuły slaw w dużej salaterce i wrzucić dobrze z sosem balsamicznym. Top z pozostałych składników i skropić trochę więcej dressing, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły Slaw
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj