Pikantna salsa arbuzowa

Pikantna salsa arbuzowa
Pikantny salsan arbuzowy to meksykańska przystawka. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15 porcji. Jedna porcja zawiera 30 kalorii , 0 g białka i 0 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Będzie hitem na Twojej letniej imprezie. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, papryczek jalapeno, ogórka i bazylii. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 26% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują pikantną salsę arbuzową , salsę arbuzową i salsę arbuzową .

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do połączenia. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do momentu podania. W razie potrzeby odcedzić przed podaniem.

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Blady, słoneczny żółty kolor i lekkie frizzante, Moscato d'Asti ma intensywny aromat brzoskwiń, płatków róż i imbiru. Na podniebieniu jest delikatnie słodkie i musujące z umiarkowaną kwasowością, dobrą równowagą, dobrą złożonością i finiszem świeżych moreli. Znakomity jako aperitif, doskonały dodatek do kuchni panazjatyckiej i homarów, a także ciast, deserów na bazie owoców i kremów oraz serów pleśniowych.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn