Pikantna Sałatka Ziemniaczana

Pikantna Sałatka Ziemniaczana
Pikantna sałatka ziemniaczana to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 318 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ziemniaki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słona Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków, Pikantne Roladki ziemniaczane (A/K / A Knishes ziemniaczane w łatwy sposób), oraz Pikantne Ziemniaczane Frittata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj ziemniaki 1 cal zimnej wody w dużym garnku lub holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium. Gotuj, aż ziemniaki będą miękkie i nóż włożony w środek ziemniaka nie spotka oporu, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odcedzić i lekko ostudzić. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić na 1-calowe kawałki i umieścić w dużej misce. Ziemniaki wrzucić do zupy mix, ocet i pieprz do smaku. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Wrzucić ziemniaki z selerem, cebulą, musztardą, majonezem i skórką z cytryny. Złożyć w rukoli i pietruszki. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Goya SazonGoya Sazon
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Podawać natychmiast lub schłodzić, pod przykryciem, aż będzie gotowy do użycia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn