Pikantna Sałatka Ziemniaczana
Pikantna sałatka ziemniaczana to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 318 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ziemniaki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słona Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków, Pikantne Roladki ziemniaczane (A/K / A Knishes ziemniaczane w łatwy sposób), oraz Pikantne Ziemniaczane Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj ziemniaki 1 cal zimnej wody w dużym garnku lub holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium. Gotuj, aż ziemniaki będą miękkie i nóż włożony w środek ziemniaka nie spotka oporu, 25 do 30 minut.
Odcedzić i lekko ostudzić. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić na 1-calowe kawałki i umieścić w dużej misce. Ziemniaki wrzucić do zupy mix, ocet i pieprz do smaku. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, 20 do 25 protokół.
Wrzucić ziemniaki z selerem, cebulą, musztardą, majonezem i skórką z cytryny. Złożyć w rukoli i pietruszki. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Podawać natychmiast lub schłodzić, pod przykryciem, aż będzie gotowy do użycia.