Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej ryby pomidorowo-czosnkowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 270 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów piniowych, oliwy z oliwek, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niebieska Ryba Z Pomidorem, Czosnkiem I Cebulą, Bliski Wschód Pomidor Czosnek Ryba, oraz Acqua Pazza (ryba duszona w bulionie pomidorowo-czosnkowym).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.