Pikantna pieczona zupa z dyni z Pesto z pesto

Pikantna pieczona zupa z dyni z Pesto z pesto
Pikantna pieczona zupa z dyni z Pesto z pesto to Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.47 za porcję. Mieszanka masła, chleb kanapkowy, woda plus dodatkowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z dyni z kolendrą i Pesto z pesto z pestek dyni, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Spaghetti Squash z brokułami-Pesto z pesto z pestek dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Przyciąć i wyrzucić skorupy z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
2
Po 1 stronie każdego plasterka równomiernie posmarować masłem i doprawić solą i pieprzem. Połówki plastrów po przekątnej tworzą trójkąty i układają, boki masłem do góry, na blasze do pieczenia. Tosty chleb, obracając raz, w środku piekarnika, aż złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TostyTosty
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieść toasty do stojaka do ostygnięcia.
1
Umieść squash, ściąć boki w dół, w 2 nasmarowane płytkie patelnie do pieczenia i pieczeń w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż bardzo miękkie, o 1 1/4 godziny. Schłodzić i zgarnąć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Purée squash w partiach w blenderze z jalapeño, kminek, i bulion do bardzo gładkie (dodać dodatkową wodę w razie potrzeby, aby ułatwić puréeing).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
KminekKminek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do 6-do 8-quart ciężkiego garnka i wymieszać w 5 szklanek wody. Dusić, mieszając, 10 minut, następnie wymieszać sok z cytryny, tyle wody, aby cienka do pożądanej konsystencji, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Zupę podawać w miseczkach posypanych plastrami tostów posmarowanych pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
* Grzanki mogą być wykonane 2 dni wcześniej, całkowicie schłodzone i przechowywane między warstwami ręczników papierowych lub papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Przecier do squasha może być wykonany 2 dni wcześniej. Całkowicie schłodzić, potem schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia28
Magazyn