Pikantna Pieczeń Wołowa
Pikantna pieczeń wołowa jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 48g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, pieczeń z rumu wołowego, mąkę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Ukąszenia Rostbefu, Pieczona pierś z indyka z pikantnym suchym Rub, oraz Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Warzywami.
Instrukcje
W holenderskim piecu, brązowy pieczeń ze wszystkich stron w oleju.
Na pieczeni rozprowadzić chrzan, posypać cebulą, solą i pieprzem. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 2 godziny lub do miękkości, fastrygowanie często.
Wyjąć pieczeń z patelni; odstawić na 10 minut.
W międzyczasie wlać soki z patelni do dużej miarki; dodać wodę do równej 2 filiżanek. Wróć do pan.
Mąkę połączyć z zimną wodą, aż będzie gładka; stopniowo mieszać do soków na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Dodaj dodatkową wodę, jeśli pożądany jest cieńszy SOS. Pieczeń pokroić w plasterki; podawać z sosem.