Pikantna Pieczeń Wołowa
Pikantna pieczeń wołowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieczeń zadek, cytryna pieprz przyprawa, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Pikantna Pieczeń Pot, Pikantna Pieczeń Pot, oraz Pikantna Pieczeń Z Orzechów Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z pieczeni. Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać pieczeń, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Pieczeń posypać czosnkiem w proszku i solą.
Połącz wodę, sos Worcestershire i granulki bulionowe, dobrze mieszając.
Wlać mieszankę sos Worcestershire na pieczeń. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny lub aż pieczeń będzie miękka.
Przenieść pieczeń na półmisek; odstawić i ogrzać.
Odtłuszczone tłuszcz z soków na patelni; rezerwy 1/4 szklanki soków na patelni. Wyrzucić Pozostałe soki. Powrót 1/4 szklanki soków na patelnię.
Połączyć mąkę i przyprawy; dodać do soków na patelni, mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mleko, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Połączyć jogurt, musztarda, i pasta anchois; dodać do mieszaniny mleka, mieszając tylko do mieszania.
Pokroić pieczeń ukośnie w poprzek ziarna na 1/4-cala-grube plastry. Top z sosem, i posypać pietruszką i serem.