Pikantna meksykańska kapusta Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 55 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać coleslaw mix, cilantro, chipotle chile w sosie adobo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Quick Curtido (Kapusta Meksykańska Slaw), Pikantna kapusta Slaw (wegańska), oraz Portabella Tacos z pikantną kapustą Slaw.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać składniki dressingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
W dużej misce, wymieszać składniki sałatki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem do mieszania smaków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.