Pikantna Letnia Pita

Pikantna Letnia Pita
Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, pieczywo pita, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Summer Time Veggie Pita Melt, Pikantna pita z serem i mięsem, oraz Pikantny Hummus z grillowaną pitą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jogurt, sok z cytryny, czosnek w proszku, SOS paprykowy i szczypiorek, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2
Każdy chlebek pita rozprowadzić z 1 łyżką. z mieszanki jogurtu; przykryć 6 plastrami ogórka, 1/4 szklanki sałaty i 6 plastrami szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
3
Złożyć kanapki na pół do jedzenia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn