Przepis pikantna kapusta, marchew i Kimchi Daikon jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ta przystawka ma 135 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól morska, Koreański proszek chile, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kimchi z kapusty Napa i marchwi, Kimchi (tradycyjne pikantne ogórki z kapusty Napa), oraz Kimchi / Kimchee / Gimchi (Koreańska Sfermentowana Pikantna Kapusta) dla podobnych receptur.
Dodaj czosnek, szalotki, imbir, czerwone chiles i chile proszku i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Czerwona Papryka Chili
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
7
Szczelnie zapakuj warzywa do 1-litrowego słoika o szerokich ustach; dodaj wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do przykrycia. Za pomocą pałeczki wyciągnij wszelkie pęcherzyki powietrza. Naciśnij małą miseczkę na wierzchu warzyw, aby utrzymać je w zanurzeniu. Przykryj luźno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.